Bart heeft meer dan 10 jaar ervaring in investeren en transacties in de gezondheidszorg.

Als director bij Residex, een participatie maatschappij van Achmea, heeft Bart in samenwerking met Achmea als eerste Nederlandse investeringsmaatschappij de brug geslagen tussen Private Equity/ Venture Capital en de gezondheidszorg.

Voor investeringen in zorgverleners en toeleveranciers is Bart Health Capital I gestart, met investeringen op het gebied van diagnostiek (Mediferia), mondzorg (Samenwerkende Mondzorgcentra), ZBC’s (Medinova) en voedingssupplementen (MCO Health).

Het mede door Bart geïnitieerde en opgestarte Health Innovation Fund I heeft inmiddels 12 investeringen gedaan in jonge zorgondernemingen met een onderscheidende technologie.

Bart heeft vanuit Residex Board posities vervuld bij het Health Innovation Fund, Medinova, Mediferia en Samenwerkende Mondzorgcentra. Daarnaast was Bart Vice President van de Stichting Cancer Clinics International.

Bart is afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Economie) en heeft in 2014 de opleiding als toezichthouder afgerond aan dezelfde Universiteit.

Contact gegevens
peletier@healthventurepartners.nl 
06-54252509